X
BTC/USD
$ 10,329  -8.09%
BTC/EUR
€ 8,385  -8.17%
BTC/CNY
¥ 68,870  -8.38%
BTC/GBP
£ 7,407  -8.83%
BTC/RUB
₽ 576,640  -7.68%
BTC volume
$ 5.60B
Altcoin volume
$ 8.20B
Crypto market cap
$ 439.58B
    последна цена % 24 Висок 24 ниско 24 обем # монети Пазарна горна граница

openanx

OAX

$ 0.73502472 -11.13 % $ 0.83931111 $ 0.72761025 $ 645,258
Openanx

openanx OAX

последна цена
$ 0.73502472
%
-11.13 %
24 Висок
$ 0.83931111
24 ниско
$ 0.72761025
24 обем
# монети
Пазарна горна граница
openanx диаграми
openanx пазари
обмен двойки последна цена 24 обем
Binance OAX/BTC $ 0.73523131   $ 286,105
Binance OAX/ETH $ 0.73120293   $ 100,327
OKEX OAX/USDT $ 0.73120293   $ 97,961
OKEX OAX/BTC $ 0.73430168   $ 92,437
Liqui OAX/BTC $ 0.74824608   $ 55,447
OKEX OAX/ETH $ 0.73492143   $ 12,654
Hitbtc OAX/USDT $ 0.76446290   $ 129
Hitbtc OAX/ETH $ 0.74101565   $ 124
Hitbtc OAX/BTC $ 0.68172614   $ 75
общо / средно OAX/USD $ 0.73502472   $ 645,258
openanx новини от социалните мрежи