X
BTC/USD
$ 7,397  -1.21%
BTC/EUR
€ 6,372  -1.17%
BTC/CNY
¥ 50,239  0.68%
BTC/GBP
£ 5,694  -1.22%
BTC/RUB
₽ 473,292  -0.55%
BTC volume
$ 2.58B
Altcoin volume
$ 6.53B
Crypto market cap
$ 272.68B
    последна цена % 24 Висок 24 ниско 24 обем # монети Пазарна горна граница

proxeus

XES

$ 0.07212399 -1.62 % $ 0.07331072 $ 0.07159865 $ 321,055
Proxeus

proxeus XES

последна цена
$ 0.07212399
%
-1.62 %
24 Висок
$ 0.07331072
24 ниско
$ 0.07159865
24 обем
# монети
Пазарна горна граница
proxeus диаграми
proxeus пазари
обмен двойки последна цена 24 обем
Qryptos XES/BTC $ 0.07212399   $ 207,284
Qryptos XES/ETH $ 0.07197605   $ 113,481
общо / средно XES/USD $ 0.07212399   $ 321,055
proxeus новини от социалните мрежи